Op ons kantoor is een interne technische dienst aanwezig, hier worden dagelijks tientallen technische problemen verholpen. Naast het adviseren over uw hardware en software is JenS-ict het juiste adres op het gebied van technische reparaties. Onze diensten zijn zoals het verwijderen van malware en virussen tot het vervangen van een scherm van uw laptop, maar ook voor uw mobiele telefoon kunt u bij ons terecht.

Onze technische Dienst heeft is door de week bereikbaar via mail en telefoon en op zaterdag morgen is er een inloop ochtend in. Op zaterdag ochten is het bij ons ook niet nodig een afspraak te maken, door de week is een afspraak wel handig omdat we vaak onderweg zijn. Met een bakkie koffie bespreken wij graag met u in gebruikelijke taal wat het beste is voor u en uw hardware. Voor ons is een goede relatie met onze klanten heel belangrijk. Vooraf laten wij u weten wat de kosten zijn voor een bepaalde reparatie. Als een reparatie niet interessant is, bijvoorbeeld omdat een toestel te oud is, dan geven we dat ook aan en adviseren we geheel vrijblijvend een goed alternatief!

Component inbouwen

Heb jij moeite met het inbouwen van je SSD-schijf, videokaart of geheugen? Laat het door onze mensen doen met behoud van je garantie. Op ons kantoor kunnen deze dienst uitgevoerd worden.
Om een wachtrij te voorkomen kunt u het beste te voren bellen voor een afspraak of op zaterdag ochtend langs komen: onze klanten zijn namelijk altijd welkom! Afhankelijk van de drukte is deze ingreep vaak zelfs dezelfde dag uit te voeren.

Naast bovenstaande kleine componenten kun je ook voor het inbouwen van grotere componenten bij ons terecht. Onder deze categorie├źn vallen de volgende voorbeelden: voedingen, processoren en moederborden.